Get the Flash Player to see this player.

 

Fred & Agnes Scharphof
Handelsweg 15
6114 BR Susteren
Tel: 046 4493940

E-mail

 

Tennis

Sportcentrum Susteren beschikt over 6 indoor-tennisbanen (tapijt) en 3 outdoor-tennisbanen (gravel).
Deze baanverdeling verraadt enigszins de verhouding tussen winter en zomertennis in ons Sportcentrum. Het Sportcentrum wordt in het winterseizoen volop gebruikt voor trainingen en contracturen vanuit omliggende tennisverenigingen. In de zomer worden de indoor banen gebruikt voor T.V. Susteren/ contract-uren/ losse verhuur/ uitvalsbasis voor verregende toernooidagen van andere tennisverenigingen/ en andere activiteiten.

 

TENNIS/ PADEL/ SQUASH ALL-IN ABONNEMENT
Bij ons Sportcentrum  is het sinds 2016 mogelijk om een all-in abonnement te nemen. dit geeft u de vrijheid om met diverse rackets te sporten, u kunt maximaal 1x vooruit reserveren. Het abonnement is persoonsgebonden en kan voor 12 maanden of 1 maand worden afgesloten.

..

TENNISCONTRACTEN
In de winter tennissen en een baan huren op een vast tijdstip en een vaste dag.
Indien u minimaal 1 week voor uw contractuur een annulering doorgeeft (per mail) dan kunt u hiervoor een waardebon ontvangen en een ander tijdstip afspreken.
Een inschrijving voor een tenniscontract geldt voor onbepaalde tijd. Het contract wordt jaarlijks automatisch gecontinueerd voor eenzelfde periode.

.

TENNIS SENIOREN HUSSEL
Sportcentrum Susteren biedt de mogelijkheid voor senioren om tegen een aantrekkelijk tarief op vaste tijden en dagen te tennissen. Doel van het senioren tennis is om in een ontspannen en gezellige sfeer afwisselend met diverse personen te tennissen. Als basis wordt uitgegaan van dubbelspel en iedere 45 minuten wordt er gewisseld.
De volgende dagen, tijden en banen hebben wij gereserveerd:
Winterseizoen; maandag 12.00-14.00 uur/ woensdag 13.00-15.00 uur/ vrijdag 12.00-14.00 uur.
Zomerseizoen: maandag 10.30-12.30 uur/ woensdag 10.30-12.30 uur/ vrijdag 10.30-12.30 uur.

.

STRIPPENKAART
Een strippenkaart is een voordelige manier om een tennisbaan te huren. Er is een strippenkaart van 10 baanuren en een strippenkaart van 25 baanuren. De kaart komt op naam van één persoon te staan.
De strippenkaart kan ook gebruikt worden in combinatie met tennisles, echter beschikt u dan niet over een vaste dag en tijd. De strippenkaart geeft het recht om maximaal 1x vooruit te reserveren en is 2 jaar geldig. De strippenkaart is niet overdraagbaar en blijft in het bezit van Sportcentrum Susteren.

.

LOSSE BAANHUUR/TOERNOOIEN en EVENEMENTEN
Natuurlijk biedt Sportcentrum Susteren de mogelijkheid banen per uur te huren. Voor een bedrijfstoernooi, een familiefeest of zomaar een uurtje tennissen. Tevens kunt u gebruik maken van onze gezellige horeca. Voor toernooien/evenementen gelden speciale tarieven.

.

KORTING voor JEUGD
Deze korting is bedoeld voor de jeugd t/m 17 jaar en voor studenten t/m  25 jaar en na vertoon van de OV-studentenkaart. Voor slechts € 5,00 p.p.p.u. kan maximaal 24 uur van te voren een baan worden gereserveerd. De korting is geldig van maandag t/m vrijdag tot 18.00 uur en in het weekend.

.

TENNISTRAININGEN voor ALLE NIVEAUS EN LEEFTIJDEN
In ons Sportcentrum worden diverse trainingen gegeven, van beginnend tot Topniveau en vanaf 4 jaar tot 80 jaar is alles mogelijk.

.

Competities/ Toenooien/ Bedrijfstoernooien
Al sinds vele jaren organiseert Stichting Wil van Zorge in Sportcentrum Susteren diverse wintercompetities voor heren in het weekend en voor de dames op dinsdag en woensdagochtend. Daarnaast kunt u ook meedoen aan de interne DUO en TEAM competities, verschillende Events voor Tenniskids en 50+, Jeugdtoernooien en open 3-8 toernooien, de zomer/najaars competitie van de KNLTB via T.V. Susteren of andere gezellige toernooien die door ons worden georganiseerd. Ook voor uw bedrijfstoernooi kunt u uitstekend bij ons terecht.

.