Get the Flash Player to see this player.

 

Fred & Agnes Scharphof
Handelsweg 15
6114 BR Susteren
Tel: 046 4493940

E-mail

 

Tennis

Sportcentrum Susteren beschikt over 6 indoor-tennisbanen (tapijt) en 3 outdoor-tennisbanen (gravel).
Deze baanverdeling verraadt enigszins de verhouding tussen winter en zomertennis in ons Sportcentrum. Het Sportcentrum wordt in het winterseizoen volop gebruikt voor trainingen en contracturen vanuit omliggende tennisverenigingen. In de zomer worden de indoor banen gebruikt voor T.V. Susteren/ contract-uren/ losse verhuur/ uitvalsbasis voor verregende toernooidagen van andere tennisverenigingen/ en andere activiteiten.

.

TENNISCONTRACTEN
Bij ons Sportcentrum is het mogelijk een baan te huren op een vast tijdstip en een vaste dag.
Deze contractvorm kan afgesloten worden op basis van een jaarcontract, een wintercontract of een zomercontract.
Een inschrijving voor een tenniscontract geldt voor onbepaalde tijd. Het contract wordt jaarlijks automatisch gecontinueerd voor eenzelfde periode.

.

SENIOREN-WINTERTENNIS
Sportcentrum Susteren biedt de mogelijkheid voor senioren (50 plus) om tegen een aantrekkelijk tarief op vaste tijden en dagen te tennissen. Doel van het senioren tennis is om in een ontspannen en gezellige sfeer afwisselend met diverse personen te tennissen. Als basis wordt uitgegaan van dubbelspel en iedere 45 minuten wordt er gewisseld. Voor uitgebreide informatie kunt u gerust een kijkje komen nemen om sfeer te proeven. (Vergeet uw tennis uitrusting niet, u wilt wellicht komen proef tennissen)
De volgende dagen, tijden en banen hebben wij gereserveerd:
maandag 12.00 - 14.00 uur 4 banen
dinsdag 13.00 - 15.00 uur 3 banen
woensdag 13.00 - 15.00 uur 3 banen
donderdag 13.00 - 15.00 uur 3 banen
vrijdag 12.00 - 14.00 uur 4 banen

.

STRIPPENKAART
Een strippenkaart is een voordelige manier om een tennisbaan te huren. Er is een strippenkaart van 10 baanuren en een strippenkaart van 25 baanuren. De kaart komt op naam van één persoon te staan. Alleen deze persoon heeft het recht om een baan te huren en dient ook zelf op de speeldag aanwezig te zijn.
De strippenkaart kan niet in combinatie gebruikt worden met tennisles of andere activiteiten. De strippenkaart geeft het recht om 1maal vooruit te reserveren en heeft een onbeperkte geldigheid. De strippenkaart is niet overdraagbaar en blijft in het bezit van Sportcentrum Susteren.

.

LOSSE BAANHUUR/TOERNOOIEN en EVENEMENTEN
Natuurlijk biedt Sportcentrum Susteren de mogelijkheid banen per uur te huren. Voor een bedrijfstoernooi, een familiefeest of zomaar een uurtje tennissen kunt u ook gebruik maken van onze gezellige horeca. Voor toernooien/evenementen gelden speciale tarieven.

.

KORTING voor JEUGD
Deze korting is bedoeld voor de jeugd t/m 17 jaar en voor studenten na vertoon van de OV-studentenkaart. Voor slechts € 5,00 p.p.p.u. kan maximaal 24 uur van te voren een baan worden gereserveerd. De korting is geldig van maandag t/m vrijdag tot 18.00 uur en in het weekend.

.

TENNISTRAININGEN voor ALLE NIVEAUS EN LEEFTIJDEN
In ons Sportcentrum worden diverse trainingen gegeven, van beginnend tot Topniveau en vanaf 4 jaar tot 80 jaar is alles mogelijk.

.

Competities/ Toenooien/ Bedrijfstoernooien
Al sinds jaar en dag organiseert Stichting Wil van Zorge in Sportcentrum Susteren diverse wintercompetities voor jeugd en heren in het weekend en voor de dames op doordeweekse dagen. Daarnaast kunt u ook meedoen aan de interne competities/ toernooien, de zomer competitie van T.V. Susteren of andere toernooien die door ons worden georganiseerd. Ook voor uw bedrijfstoernooi kunt u uitstekend bij ons terecht.

.